Uw eerste adres voor tweedehands trapliften

Trapliften zitten in de … lift. Almaar meer mensen ontdekken ze als een oplossing voor hun beperkte mobiliteit in huis. Gevolg van dat succes? Toonaangevende leveranciers steken elkaar de loef af met productverbeteringen en innovaties. En trapliften gaan langer mee dan ooit. Lang genoeg voor een tweede leven bij een nieuwe eigenaar.

Bij TipTop konden we die kans niet laten liggen. De kans om onze klanten een goedkoper en net zo veilig alternatief te bieden voor een nieuwe traplift.

TipTop Trapliften onderdeel van 123Trapliften B.V.

Sinds december 2018 is TipTop Trapliften onderdeel van 123Trapliften B.V. Door deze unieke samenwerking kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn. Wij leveren namelijk alleen trapliften van de twee topmerken: Koninklijke Otolift en ThyssenKrupp.

Kwaliteit en veiligheid boven

Uw eerste zorg bij de aankoop van een tweedehands traplift? Betrouwbaarheid. U wilt het niet meemaken dat u of uw familielid halverwege de trap blijft hangen – een levensgevaarlijke situatie. Daarom vertrouwt u op de experten van TipTop. Zij beschikken over grondige technische kennis en jarenlange ervaring in de trapliftensector. Daarmee onderwerpen ze uw traplift aan een uiterst strenge kwaliteitscontrole.

Alles begint met de inkoop van degelijke tweedehands trapliften. Bij particulieren, maar bijvoorbeeld ook via ons brede netwerk van huisvestingsmaatschappijen en andere officiële instellingen. De TipTop-experten beoordelen de trapliften op veiligheid en kwaliteit. Ze doorlopen een checklist met meer dan vijftig punten én lichten de elektronica door. Beantwoordt een bepaald onderdeel niet aan onze hoge eisen? Dan vervangen ze het meteen

Veilige én mooie tweedehands trapliften

Of u uw traplift nu links of rechts installeert, hij neemt altijd plaats in op uw trap. Het is dus meegenomen als hij ook mooi is om naar te kijken. Gelukkig beschikt TipTop over het grootste assortiment trapliften in de Benelux. Daardoor is er altijd een perfect passende rail voor uw trap. Een nagelnieuw zitje is ook mogelijk – in verschillende kleuren. Zo wordt uw traplift een aanwinst voor uw interieur.

Gratis thuisadvies aanvragen

Geïnstalleerde liften

gereviseerde modulaire traplift
Tweedehands stoellift met rode bekleding
herplaatste lift met korte start
Gemonteerde stoellift in openbare ruimte
Occasion traplift in het blauw
Gemonteerde traplift beneden gestationeerd
Gereviseerde stoellift met opgeklapte armleuning
Blauwe tweedehands traplift
gemonteerde rail aan de buitenbocht
Grijze beklede traplift op bordes

Deskundig advies

Besparen op uw mobiliteit en daardoor op uw levenskwaliteit? Dat doet u liever niet. Maar een traplift vraagt wel een behoorlijke investering. Geen nood, een tweedehands traplift is net zo betrouwbaar en veilig als een nieuwe. Want onze gespecialiseerde medewerkers zweren bij strenge kwaliteitseisen wanneer ze tweedehands trapliften selecteren. En vervangen alle onderdelen die niet meer optimaal werken.

Nodig een van onze deskundigen uit voor vrijblijvend advies. Hij vertelt hoe u maximale mobiliteit verzoent met een beperkt budget.

Tweedehands traplift: zo goed als nieuw

Eindresultaat? U krijgt een tweedehands traplift die zich nauwelijks onderscheidt van een nieuwe. U herkent hem nog het best aan … zijn prijs. Meestal tot 50 procent goedkoper! Reken sowieso op een kostenplaatje op maat, omdat we de installatie volledig aanpassen aan uw woning.

Uw kwaliteitsvolle en veilige traplift ligt dus binnen handbereik. Contacteer ons vandaag! En win uw mobiliteit terug.

Laagste prijsgarantie
Tot 10 jaar garantie
Veiligheidsnorm 81-40
24/7 Service