• Home
  • >
  • Prijs en levertijd van een traplift

Prijzen van tweedehands trapliften

Wat kost een tweedehands traplift u nu eigenlijk? Daarop is niet één antwoord mogelijk. De prijs hangt af van:

• uw wensen
• de vorm van uw trap
• het beschikbare tweedehands aanbod

Het goede nieuws? TipTop beschikt over de grootste voorraad van tweedehands trapliften in de Benelux. Daardoor kunnen we u altijd een traplift aanbieden die past bij uw trap, uw wensen én uw budget.

Vergis u niet: ook uw tweedehands traplift maken we helemaal op maat. Voor een precieze offerte volgt een TipTop-adviseur dan ook altijd een duidelijk stappenplan. Hij:

• meet uw trap op
• vraagt naar uw wensen
• zoekt in ons ruime aanbod van trapliften naar de perfecte match
• bezorgt u de exacte prijs

Bekijk nu het aanbod trapliften


Geschatte prijs van uw tweedehands traplift

U begrijpt dus dat wij niet werken met vaste prijzen. Wilt u toch een inschatting van wat een tweedehands traplift u zou kosten? Dan geven wij u graag een indicatie. U betaalt:

1490 euro voor een rechte traplift
2490 euro voor een traplift met één bocht
2690 euro voor een traplift met twee bochten

Vergelijkt u dat met de prijzen voor een nieuwe traplift? Dan stelt u snel vast dat u veel voordeliger af bent met een tweedehands traplift bij TipTop.

Klaar voor een exacte offerte? Dan komt een van onze adviseurs graag vrijblijvend bij u langs.

Gratis thuisadvies aanvragen

Tweedehands traplift: tot 50 procent goedkoper

Een traplift vraagt een behoorlijke investering. Elke besparing is dus meer dan welkom. En dan klinkt dit u vast als muziek in de oren: met een tweedehands traplift betaalt u tot 50 procent minder. Bovendien: bij TipTop bent u sowieso zeker van de allerlaagste prijs.


Betaling: na plaatsing of in schijven

Bestelt u uw tweedehands traplift bij TipTop? Dan bent u sowieso gerust: u betaalt pas na de installatie. En kijkt u ertegenop om het bedrag in één keer op tafel leggen? Spreid de kosten van uw tweedehands traplift dan in de tijd met een transparant afbetalingsplan. Zo geniet u meteen van uw hernieuwde mobiliteit én behoudt u financiële ademruimte.

Tweedehands traplift: levertermijn

Heeft onze adviseur een passende tweedehands traplift gevonden in onze voorraad? En gaat u akkoord met zijn voorstel? Dan gaan we direct voor u aan de slag. En dankzij onze ruime ervaring, gaat dat snel. Geef onze vaklui vijf tot vijftien werkdagen. Onder meer om een gebruikte rail perfect aan te passen aan uw trap. Of om een nieuwe rail te plaatsen, als dat de enige goede oplossing blijkt.

Bij TipTop gaat die snelheid trouwens nooit ten koste van zorgvuldigheid. Uw traplift gaat pas in gebruik na een grondige controle. Hij voldoet aan de Europese EN 81-40-veiligheidsnorm en is dus perfect veilig voor dagelijks gebruik.

TipTop Trapliften is een onderdeel van Otto Ooms Holding BV. Enkele jaren geleden nam de vraag naar tweedehands traplift sterk toe in Nederland. Otolift heeft een eigen fabriek en is gespecialiseerd in het zoeken en produceren van de beste oplossing voor de klant. Het reviseren en herplaatsen van verwijderde trapliften nam veel tijd in beslag voor Otolift, en met de groei welke zij doormaken was dit voor Otolift teveel werk, hieruit is TipTop trapliften ontstaan. TipTop is juist gespecialiseerd in het reviseren en het terugplaatsen van trapliften. Bij TipTop bent u verzekerd van een veilige tweedehands traplift tegen een zéér aantrekkelijk prijs.

Laagste prijsgarantie
Tot 10 jaar garantie
Veiligheidsnorm 81-40
24/7 Service